ANGLIA - ROSJA (11.06.2016 - 21.00)

Awatar użytkownika
Melaviock797
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 91

ANGLIA - ROSJA (11.06.2016 - 21.00)

Post autor: Melaviock797 » 11 cze 2016, 23:49

Co do meczu, Anglia grała ładną, fajną i kombinacyjną piłkę. Mają świetną ekipę, młodą, ale już doświadczoną. Z drugiej jednak strony jak to ktoś wcześniej napisał gen frajerstwa od razu przy narodzeniu dostają. Ja nie wiem, grali 2 i 4 lata temu z Włochami, szczególnie na Euro 2012 u makaroniarzy mogli podpatrzyć cechę, która by im dużo dała na takich turniejach. Mianowicie brak im konsekwencji w grze i chłodnej głowy. Osobny komentarz dla Hodgsona, zastanawia mnie czemu taki trener bez jaj prowadzi tak długo tak dobrą reprę ? Nie wiem, czy to kwestia finansów, chociaż o to Angoli nie podejrzewam, bo jak był Capello to stać ich było na ogromne koszta kontraktu dla Włocha. Chociaż może kwestia jest taka, że co lepsi nie chcą prowadzić repry, ale mogli uderzyć po Mourinho, który sprawiłby, że od razu by Synom Albion takowe jaja urosły. I co jak co, ale pragmatyzmu i konsekwencji Portugalczyk by ich napewno nauczył. Ostatnia sprawa jaka przychodzi mi do głowy. Pogba wczoraj został zlinczowany na mecz, nie mam z tym problemu, poza tym nie uznaję oceniania zawodnika po jednym meczu, ale myślę, że Sterling to był dzisiaj poziom Ekstraklapy. Za ile on poszedł do tego City, bo nie pamiętam 80 baniek ? Strasznie przepłacony i przereklamowany piłkarz, mówię to nie przez to co pokazał dzisiaj, ale przez to co grał w LM i to co dzisiaj zagrał to tylko tego potwierdzenie.

Wróć do „GRUPA B: Anglia, Rosja, Walia, Słowacja (EURO 2016)”