TURCJA - CHORWACJA (12.06.2016 - 15.00)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

TURCJA - CHORWACJA (12.06.2016 - 15.00)

Post autor: Morrow » 12 cze 2016, 17:09

Arda chyba dołącza do grona tych żołnierzy Simeone, którzy umierają po odejściu z Atletico. Luis, Courtois, Adrian, Mario Suarez, Falcao (ten jeszcze miał momenty w Monaco) czy właśnie Arda. Goście, którzy po odejściu z Atletico zjechali szybko w dół.

Turcy póki co nie rokują na tym turnieju. Chorwaci za to mogą spokojnie patrzeć dalej.
Carbon pisze: W gazie? Odważna teza po tym meczu. Turki grali naprawdę słabo, a Chorwaci nie potrafili ułożyć jednej składnej akcji. Wygrali po strzale Modrica, który nie zdarza się codziennie. A tak to po prostu grali dośrodkowaniami. Trochę słabo.
Po prostu dobrze weszli w turniej, co na nim ugrają pokażą kolejne mecze. Poukładani, stworzyli sobie kilka niezłych okazji do bramki. Przez większość spotkania prowadzili 1:0 więc mieli to pod kontrolą i praktycznie nie dali Turkom zagrozić. Nie mówię, że to zespół na medal ale byli poukładani i konsekwentni w swojej grze. To nie będzie wygodny rywal dla nikogo, jestem bardzo ciekawy ich kolejnych spotkań.
Cement pisze: Btw, Slaven Bilić w studiu ITV świetny, wykłóca się z dziennikarzami :D

Też oglądałem. Podobało mi się jak się kłócił w przerwie z dziennikarzami i Petitem, że to nie była wina bramkarza ;)

Wróć do „GRUPA D: Hiszpania, Czechy, Turcja, Chorwacja (EURO 2016)”