BELGIA - WŁOCHY (13.06.2016 - 21.00)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

BELGIA - WŁOCHY (13.06.2016 - 21.00)

Post autor: wloski » 13 cze 2016, 23:13

League pisze:
cloner pisze: Gdzie ci twoi Belgowie? widać jak się znasz na futbolu, wymieniasz jakiś ogórków z obrony i myślisz że Włosi sobie z nimi nie poradzą
może się zdziwisz ale kibicuje włochom. A to że się pomyliłem ? zdarza się, jakoś w tym turnieju więcej miałem racji niż pomyłek. Takie życie
Cloner czegoś nie rozumie, że spekulacje przed spotkaniem, a potem radość ze zwycięstwa drużyny mimo spodziewanego innego wyniku to dwie różne rzeczy. Pożyłby trochę z jakąś kobietą to by wiedział na czym nieprzewidywalność polega.

Jeszcze wracając do mojej wyliczanki wychodzi na to, że Włochy teraz wyjdą daleko, bo ostatnio przejebali, a do tego gdy mają dużo kłopotów grają o wiele lepiej. Chyba tylko w 2006 roku zagrali jako faworyt i wygrali, bo tamtą drużynę można jednym tchem wymieniać, dawno nie było tak dobrego zespołu jak wtedy.
Kamwi pisze: Jeśli interesujesz się mocno włoską piłką, to pewnie zgodzisz się ze mną, że zdecydowanie bardziej pasuje do Italii stwierdzenie: "drużyna eliminacyjna" .
Nie wiem po co o tym wspominać, ponieważ Włosi z tym nigdy nie mają problemów, zresztą eliminacje, gdzie zazwyczaj są tam mega faworytem, a turniej to dwie różne historie.

Wróć do „GRUPA E: Belgia, Włochy, Irlandia, Szwecja (EURO 2016)”