POLSKA - Euro 2016

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

POLSKA - Euro 2016

Post autor: Boromir » 17 cze 2016, 9:09

Ja to nie wiem co Wy niektórzy macie z tym Zielińskim. Przecież to widać ewidentnie, że gość jak wychodzi na boisko w koszulce z Orłem to jest obsrany po uszy i to nawet sam w wywiadach przyznaje, że mu trema plącze nogi a niektórzy go na Niemców chcieli dać. On może fajnie wygląda w Empoli, gdzie presji nie ma żadnej, ale na reprezentacje jest jeszcze za słaby. Pewnie Starzyński zagrałby lepiej od niego.

Druga sprawa to Milik, bo gość irytuje, ale jednak jakościowo nie ma go kim zastąpić, chociaż dałbym szansę Stępińskiemu wczoraj na ostatnie 15 minut. Kapustka mógłby zagrać za Lewym w sumie, ale to też nie będzie to. Patrząc na to, jak wyglądali Ukraińcy w środku pola wczoraj to będzie dużo miejsca i zaryzykowałbym wymianę Milika na Kapuchę lub Mączyńskiego na Starzyńskiego. Krychowiak zjada całą formację nosem i będzie rządził.

Po raz kolejny sprawdziło się, że mecze towarzyskie można o kant dupy rozbić. Ukraińcy pewnie ograli Rumunię i Albanię, a jak wyglądają chociażby Albańcy na tle Ukraińców teraz, w meczach o stawkę?

Chociaż trzeba podkreślić, że Ukraińcom ufać w ogóle nie można i nie wykluczam, że zagrają mecz życia.

Wygrana i wyjście z grupy z miejsc 1-2 jest obowiązkiem, a potem niech się dzieje wola Nieba. Ćwierćfinał jest realny i jak nie teraz to kiedy?

Wróć do „GRUPA C: Niemcy, Ukraina, Polska, Irlandia Północna (EURO 2016)”