FRANCJA - NIEMCY (PÓŁFINAŁ: 07.07.2016 - 21.00)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

FRANCJA - NIEMCY (PÓŁFINAŁ: 07.07.2016 - 21.00)

Post autor: Dr.Football1 » 07 lip 2016, 23:53

Enjo pisze: Pozostaje czekac na Selke, ma 21 lat,ciekawe jak bedzie mu szlo z powrotem w BL bo imo ten rok w Lipsku to nie bylo szalu i lepiej by sir rozwinal pod okiem Skripnika w Bremie.

Dalej to chyba z mlodych ten Eggeinsten,a pozniej to już nie mam pomyslu.

Pamietam takiego super cracka Yesila - napadzior w typie Klose,w mlodziezowej pilce niszczyl,a teraz to nie wiem czy dalej gra w piłkę.

W ogole niewiele ciekawego zostalo w Niemczech z rocznika '94.Jedynie Can,ale to tez nie jest wielki crack.
Selke ma karnego kutasa za pojscie do Lipska. Stracil sezon i teraz musi gonic, a co ciekawe teraz jednym z jego konkurentow do gry w skladzie bedzie inna nadzieja niemieckiej pilki na pozycje napastnika Timo Werner.

Eggestein super chlopak. W tym sezonie ma regularnir grac w rezerwach Werderu i trenowac z pierwszym zespolem. Po cichu licze, ze dostanie tez szanse w pierwszej ekipie.

Z ciekawszych nazwisk sa jeszcze Putaro z Wilkow, Serra z BVB czy Dadashov z Lipska, ale wszystko to melodia przyszlosci.

Yesila zjadly kontuzje. Ostatnio chyba w Szwajcarii gral i nawet cos ustrzelil.
chuck29 pisze: Volland zdaje się grywał w młodzieżówkach (nie wiem jak w klubie) na 9-tce i jak dla mnie Loew powinien zacząć jego testować na tej pozycji. Silny, a przy tym szybki, z zimną krwią, niezły w grze kombinacyjnej, potrafi grać tyłem do bramki. Jest z czego rzeźbić. Szczególnie, jeśli weźmie się go przyrówna choćby do wymienionych przez Ciebie nazwisk.
Volland to raczej nie typowa "9". To bardziej skrzydlowy lub cofniety napastnik. Blizej mu do Griezmanna niz Gomeza ;)

Wróć do „FAZA PUCHAROWA”