Selke ma karnego kutasa za pojscie do Lipska. Stracil sezon i teraz musi gonic, a co ciekawe teraz jednym z jego konkurentow do gry w skladzie bedzie inna nadzieja niemieckiej pilki na pozycje napastnika Timo Werner.Enjo pisze: Pozostaje czekac na Selke, ma 21 lat,ciekawe jak bedzie mu szlo z powrotem w BL bo imo ten rok w Lipsku to nie bylo szalu i lepiej by sir rozwinal pod okiem Skripnika w Bremie.
Dalej to chyba z mlodych ten Eggeinsten,a pozniej to już nie mam pomyslu.
Pamietam takiego super cracka Yesila - napadzior w typie Klose,w mlodziezowej pilce niszczyl,a teraz to nie wiem czy dalej gra w piłkę.
W ogole niewiele ciekawego zostalo w Niemczech z rocznika '94.Jedynie Can,ale to tez nie jest wielki crack.
Eggestein super chlopak. W tym sezonie ma regularnir grac w rezerwach Werderu i trenowac z pierwszym zespolem. Po cichu licze, ze dostanie tez szanse w pierwszej ekipie.
Z ciekawszych nazwisk sa jeszcze Putaro z Wilkow, Serra z BVB czy Dadashov z Lipska, ale wszystko to melodia przyszlosci.
Yesila zjadly kontuzje. Ostatnio chyba w Szwajcarii gral i nawet cos ustrzelil.
Volland to raczej nie typowa "9". To bardziej skrzydlowy lub cofniety napastnik. Blizej mu do Griezmanna niz Gomezachuck29 pisze: Volland zdaje się grywał w młodzieżówkach (nie wiem jak w klubie) na 9-tce i jak dla mnie Loew powinien zacząć jego testować na tej pozycji. Silny, a przy tym szybki, z zimną krwią, niezły w grze kombinacyjnej, potrafi grać tyłem do bramki. Jest z czego rzeźbić. Szczególnie, jeśli weźmie się go przyrówna choćby do wymienionych przez Ciebie nazwisk.