Forum Manager

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Forum Manager

Post autor: Kluchman » 16 lip 2016, 21:33

emski pisze: To ja chyba za leniwy jestem, żeby korzystać z faktu, że posiadam grę, bo w życiu by mi się nie chciało symulować samemu tych meczów tylko po to, żeby sprawdzić, które ustawienie najlepiej się sprawdza.
Nie to miałem na myśli by symulować każdy mecz po kolei. Raczej by mieć wiedzę jak sprawdzają się formacje w połączeniu z poszczególnymi stylami gry (domyślnym, wysokim pressingiem, kontratakiem, posiadaniem piłki, długimi piłkami, zakładam że nikt poza te opcje nie wychodził) i konkretną drużyną na tym konkretnym poziomie trudności, który jest wykorzystywany do symulowania. Jak to w ogóle wygląda na boisku. Taktykę można właśnie ustawić raz, byle była dobra. W Ultimate Team też grasz chyba jedną taktyką, prawda? :wink:

Tylko o to mi chodziło. Inni eksperymentują zupełnie w ciemno np. raz w ramach sprawdzenia zastosowałem styl gry "posiadanie piłki" w meczu z fieldym, bo uznałem, że tego mi z Bayernem trzeba i oddałem w tym meczu aż jeden niecelny strzał. :mrgreen: Więcej już "posiadaniem piłki" nie grałem. Mając grę wiedziałbym wcześniej, że przynajmniej na tym poziomie trudności ta taktyka zupełnie się nie sprawdza. :wink:

Wróć do „Gry Forumowe”