PUCZ

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

PUCZ

Post autor: Rojiblanco » 16 lip 2016, 22:21

WITAM,

Temat służy do organizacji puczu (mam nadzieję, że wybrałem odpowiedni dział - w końcu "wydarzenia" - jeśli nie, to o [k****], przepraszam).
Przejdę od razu do rzeczy. Jest sobota, jakoś po 22:00, zatem najlepsza pora do tego, aby się zorganizować i przejąć władzę na forum. Najsampierw proponuję znaleźć powód, dla którego to robimy. Powód może być błahy, bo po pierwszej godzinie puczu, gdy polecą pierwsze głowy i tak nikt się nie będzie nad tym dłużej zastanawiać. Najlepiej więc, niech każdy wymyśli jakiś powód. Już? Wymyśliłeś? To sobie go zachowaj dla siebie.
Następnym punktem tego przewrotu, będzie obalenie obecnych rządów na forum (podkreślam "na forum", żeby mi jakis inteligent w kominiarce nie wjechał w poniedziałek o 6 rano na chatę). Jeszcze nie wiem jak to zrobimy, ale jakoś się uda.
Kolejne taski dopisujcie w komentarzach. Zróbcie to asap. Musimy się wyrobić do poniedziałku do 8 rano, ponieważ wszyscy będą wtedy w pracy i nikt się nie będzie spodziewać ataku (Wiesiek ma chyba wtedy nocki, więc jest pewność, że nie zrobi pobudki. Btw. mój były teściu też miał na imię Wiesiek i też pracował na nocki).

Szkoda, że nie można robić ankiet, bo w ten sposób zadecydowalibyśmy, kto będzie generałem puczystów. No nic, może poproszę o to w odpowiednim temacie i uda się to zorganizować, zobaczymy.

Otwieram dyskusję. No i pucz w sumie też.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”