Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: MeToYou » 17 lip 2016, 10:04

Sektor pisze:
PietroBosman pisze: Jeżeli odpali Zwoliński,Gyurcso ...Drygas i Delev szybko się wkomponują to może być bardzo,bardzo ciekawie
No i pierwszy mecz za nami.

Zwoliński miał kilka sytuacji, ale zabrakło szczęścia. Widać jednak że bardzo chce strzelić gola i mam nadzieję, że z Koroną się w końcu odblokuje.

Węgier słabo, spartolił minimum jedną setke... Drygas tragedia, pościg za Małeckim idealnym podsumowaniem jego występu w tym spotkaniu. Delev miał mało czasu ale i tak nic nie pokazał (inna sprawa, że raczej obstawiałem go w wyjściowej 11)
Zwolińskiemu nie brakuje szczęścia tylko umiejętności, mentalności i dopiero na końcu szczęścia. Pisałem przed meczem, że to jest leszcz i zdania pewnie nie będę musiał zmienić do zimy, kiedy to miejmy nadzieję ściągniemy kogoś kto potrafi strzelać.
Dziwi mnie brak w twojej pomeczowej ocenie osobnej notki dla Słowika. Zwieńczeniem jego wczorajszego meczu mógłby być tylko samobój. Czasami się zdarzy, że bramkarz w meczu wybije raz piłkę pod nogi rywala... ale 3 razy w jednym spotkaniu to już jest tragikomedia.
Mimo porażki we wczorajszym meczu zespół nie zagrał źle. Wynik nieco niesprawiedliwy, ale pretensje można mieć tylko do nieskutecznego ataku.

Wróć do „Polska”