ok, ale przypomnij sobie el do MS 2006. Dopiero jak Zidane, Thuram i Makelele wrócili do reprezentacji do ta drużyna nabrała wiatru w żagle.
Poza tym doskonale też pamiętamy co się stało z tym zespołem na Euro 2008 i MS 2010 (a przecież słabego składu nie mieli...)
i LMrekinho pisze:ciekawostka - galaktyczny real pod wodzą zidane'a wygrał 1 (słownie jedno) mistrzostwo hiszpaniiW Realu też był bardzo ważnym graczem
nie twierdzę, że był kasztanem, bo nie był - świetny zawodnik, ale zdecydowanie przehajpowany
co do linków od mefju, autor na siłę chciał udowodnić, że Zidane wcale taki dobry nie był i specjalnie pomijał niewygodne fakty (coś mało tam informacji o Euro 2000 czy chociażby o tym jak Zidane prezentował się w Realu).
Równie dobrze można wrzucić jakiś film dokumentalny o tym piłkarzu gdzie jest przedstawiany w samych superlatywach.
tak czy siak jak pisałem wcześniej, może do top3 bym go nie zaliczył ale dla mnie to zdecydowanie legenda piłki nożnej i pisanie, że jest przehajpowany jest dla mnie przesadą.