Najbardziej przehajpowani/przereklamowani piłkarze

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Najbardziej przehajpowani/przereklamowani piłkarze

Post autor: liam » 29 sie 2016, 21:06

rekinho pisze:
We Francji był liderem
liderem, ktory lubił odpocząc za czerwoną kartkę, już nie mówiąc o tym, że jako lider zaprzepascił prace całej druzyny dając się sprowokowac jak dziecko materazziemu
ok, ale przypomnij sobie el do MS 2006. Dopiero jak Zidane, Thuram i Makelele wrócili do reprezentacji do ta drużyna nabrała wiatru w żagle.
Poza tym doskonale też pamiętamy co się stało z tym zespołem na Euro 2008 i MS 2010 (a przecież słabego składu nie mieli...)
rekinho pisze:
W Realu też był bardzo ważnym graczem
ciekawostka - galaktyczny real pod wodzą zidane'a wygrał 1 (słownie jedno) mistrzostwo hiszpanii

nie twierdzę, że był kasztanem, bo nie był - świetny zawodnik, ale zdecydowanie przehajpowany
i LM ;p

co do linków od mefju, autor na siłę chciał udowodnić, że Zidane wcale taki dobry nie był i specjalnie pomijał niewygodne fakty (coś mało tam informacji o Euro 2000 czy chociażby o tym jak Zidane prezentował się w Realu).
Równie dobrze można wrzucić jakiś film dokumentalny o tym piłkarzu gdzie jest przedstawiany w samych superlatywach.

tak czy siak jak pisałem wcześniej, może do top3 bym go nie zaliczył ale dla mnie to zdecydowanie legenda piłki nożnej i pisanie, że jest przehajpowany jest dla mnie przesadą.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”