Młodzieżowa Liga Mistrzów

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Młodzieżowa Liga Mistrzów

Post autor: Dr.Football1 » 03 wrz 2016, 0:32

Akurat mam wtedy wolne. Na 90% bede w Polsce, ale jezeli by nie wypalilo to bym przyjechal.

Gwiazdy mlodego Atleti:

Ruben Fernandez 'Ferni' (rocznik 1998) - moj ulubieniec, moze grac na obu skrzydlach albo w srodku pola, fantastyczna lewa noga i technika, reprezentant Hiszpanii U-19

Salomon Obama (2000) - mogles o nim slyszec, bo strzelal 10000 goli na sezon w juniorach. Istnieja pewne watpliwosci co do jego wieku, bo fizycznie przerasta rowiesnikow o kilka lat. Reprezentant Hiszpanii U-17. W Atleti jest jeszcze jego brat blizniak Federico, ale nie wiem czy sie zalapie do ekipy na UYL.

Toni Moya (1998) - kreatywny zawodnik srodka pola, lider ekipy U-19. Reprezentant Hiszpanii U-19, choc ostatnio bez powolania.

Juan Cruz Aguero (1999) - pochodzi z Argentyny, ale reprezentowal Hiszpanie na poziomie U19. Napastnik, ale szczerze mowiac niewiele go widzialem.

Z rocznika 97 beda pewnie schodzic trzej zawodnicy z tej grupy:

Matija Spoljaric - kiedy wielki talent, ktory chcieli miec najwieksi w Europie, ale kontuzje powaznie go zahamowaly. Mam nadzieje, ze teraz sie odbije.
Keidi Bare - debiut w lidze albanskiej w wieku zaledwie 15 lat. Teraz Atletico B oraz Albania U21.
Juan Moreno - dynamiczny skrzydlowy. Bral udzial w preseasonie pierwszej druzyny i zagral w dwoch sparingach.
Caio - wonderkid z Santosu, ktory przyszedl kilka miesiecy temu. W preseasonie pokazal kilka genialnych zagran. Czuje, ze zadebiutuje w tym sezonie w pierwszej ekipe w jakims malo waznym meczu CdR.

Wiekszosc z wymienionych wygrala w poprzednim sezonie swoja grupe ligi Juvenil (U19) oraz puchar Hiszpanii juvenil po niesamowitym finale z Realem. Ogolnie baaardzo ciezko jest dostac w necie mecze gowniarzy Atletico i dlatego moja wiedza o nich jest dosyc ograniczona.

Wróć do „Puchary Europejskie”