Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 22 wrz 2016, 20:27

janop pisze: W Raith Rovers koleś dawał radę. Mnie ciekawi co się stało, że rozstał się ze Szkotami, a w Anglii zagrał raz i szuka klubu.
Może tak, podejrzewam jednak, że nawet w polskiej I lidze znajdą się lepsi. Po prostu ściąganie nołnejmów to jest raczej droga do nikąd. Oczywiście, zawsze może wypalić, ale to kupowanie kota w worku. To lewy obrońca jest?
ddemon pisze: zresztą efekt był w postaci odpadnięcia z PP - kapitalna szansa na 1/2,blisko Stadionu Narodowego - odpadnięcie z Suwałkami - meczu nie oglądałem,gdyż w pracy ale jak słyszałem,że nie mieli pomysłu na grę oddali 17 strzałów w tym 0 bądź 1 celny to o czym my mówimy :(
Ja widziałem. Było bardzo słabo, nie wiem czy oddali 17 strzałów ale sporo, większość zablokowanych przez obrońców. Zero pomysłu na grę, zero sytuacji, Wigry mogły wygrać nawet wyżej bo groźnie kontrowali, chociaż bramki po prezentach obrony Górnika. Pierwszy gol na konto Kasprzika, drugi to wielbłąd Kopacza chyba.
Sesto Elemento pisze: arka gdynia [k****] swinia. Wnioslem tyle samo do tej rozmowy co cloner. Pozdro
Obrazek

Wróć do „Polska”