LM: Manchester City - FC Barcelona

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

LM: Manchester City - FC Barcelona

Post autor: ryba_82 » 20 paź 2016, 20:46

Liczyłem na korzystny rezultat a skończyło się sromotnym wpierdolem choć uczciwie trzeba przyznać,że aż na 4:0 nie zasłużyliśmy.Katastrofalne błędy obrony oraz straty w środku pola zdecydowały.Pep wyszedł szóstką pomocników i nie oddał pola gry Barcelonie,ale brak napastnika był bardzo widoczny i być może zdecydował o zerowym koncie City jeśli chodzi o bramki.

Mimo,że przegrywaliśmy jedną bramką to do czerwonej kartki byliśmy równorzędnym rywalem dla Barcelony.Bravo popełnił niewybaczalny błąd i wszystko się zesrało.Może zostanę posądzony o stronniczość ale ten mecz mógł jeszcze różnie się potoczyć gdyby tylko Chilijczyk nie odwalił takiego farfocla.Ba, do przerwy mógł być nawet remis gdyby tylko sędzia odgwizdał rękę Digne w polu karnym.Dla mnie czysty karny.Stało się inaczej i nie ma co rozdzierać szat,dziś arbiter dał a jutro pewnie odda :wink: Mam nadzieję,że Guardiola wyciągnie wnioski z tej porażki i 1 listopada zrewanżujemy się Messiemu i spółce,bo już te porażki z Katalończykami wkurzają.

Wróć do „Puchary Europejskie”