Młodzieżowa Liga Mistrzów

Awatar użytkownika
chuck29
Skład B
Skład B
Reputacja: 41
Kontakt:

Młodzieżowa Liga Mistrzów

Post autor: chuck29 » 25 lis 2016, 13:14

Dr.Football1 pisze: Kogo obastawiasz do final four? Pewnie beda jakies nudy z Barca, Realem, PSG i City.

Mi osobiscie marzyloby sie cos w stylu: Dynamo, Atletico, Brugge, PSV :twisted: CSKA tez mogloby wyskoczyc, bo na razie prezentuja sie swietnie.

Ze sciezki mistrzowskiej moze namieszac Ajax o ile beda grali w najmocniejszym skladzie. Ciekawy sklad ma Roma, Midtjylland chyba tez juz drugi rok z rzedu, no i Salzburg.
Barcelona na pewno, bo Anderlecht już nie gra, także nie ma ich kto po drodze wyeliminować :D Myślę, że przez pryzmat dwóch poprzednich edycji you know what I mean ;) Niby ta czwórka wydaje się oczywista, z tym że np. City z Realem/PSG (a później w 1/4 nawet i z Barcą ponownie) mogą się wyeliminować, bo Anglicy wyjdą przecież z drugiego miejsca. Dynamem się jaram, CSKA mniej, ale też i jeśli mają grać taką piłkę to życzę im Top4. Po cichu liczę na Benfikę poza wymienionymi przez Ciebie drużynami. Z niespodzianek to może właśnie PSV (choć to mniejsza) i Duńczycy, którzy drugi rok z rzędu idą jak po swoje eliminując Hiszpanów - rok temu w play-offach po kosmicznym meczu Atleti, teraz Malagę, a przecież i Barcelonę postraszyli na Mini Estadi. Nie orientuję się w ich składzie, ale ciekaw jestem jak bardzo zmienił im się skład w porównaniu do poprzedniego sezonu.

Wróć do „Puchary Europejskie”