Plebiscyt Forumowy 2016

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Plebiscyt Forumowy 2016

Post autor: ddemon » 26 gru 2016, 15:04

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Każdy coś wnosi w te forum,ale najwięcej wartościowych postów napisali Doktor,blackmore,Morrow - bez nich forum byłoby puste
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - hm..byłby ktoś taki? To tylko pokazuje,że trzeba popracować dalej nad promocją forum :)
3. Najsłabsze ogniwo forum - Jak napisałem wyżej,każdy coś wnosi,nawet Kamil,bez którego byłoby nudno w temacie politycznym :P
4. Największy piłkarski znawca - Doktor,Cement,janop
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - z każdym osobą mógłbym się napić piwa,pogadać
6. Największy dowcipniś - standard z urzędu - Chłopaczek :P
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Ci co odeszli raczej już nie wrócą
8. Największy dziwak - każdy w jakiś sposób jest dziwny,bo dziwny jest ten świat :P
9. Najlepszy mod - maciek88
10. Najlepszy typer - mój rywal z BPU - Salas jedyny co jeszcze ciągnie wątek prywatne typy i Darkman :)
No i zwycięzca edycji BPU - ryba_82
11. Najlepszy avatar - ostatnio mało zwracam uwagi na avatary :)
12. Wydarzenie roku na forum - moja pasemka :haha: Ale tylko dlatego,że chce pokazać,że mam do tego dystans :P A tak serio to głos na wizytę Magnuma w Belgii i nasze wszelkie wyznania w domku :)
13. Kto poczynił największy postęp - Carbon faktycznie poczynił postęp
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Kluchman,futbolowa,Tomusmc
15. Najfajniejszy uzytkownik - Chemik - bo gdzieś młodość musiałem nagrodzić,a przez ten rok również wniósł sporo życia w rozwój forum(BPU),oraz ekipę z domka m.in Tomusmc i DDK,bo z nimi w domku nigdy nie jest nudno :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”