Premier League 2016/2017

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Premier League 2016/2017

Post autor: Carbon » 24 kwie 2017, 19:25

red85 pisze: Pokazywał równiejszą formę i w mojej opinii miał duży wpływ na wyniki drużyny, która jest bardzo bliska zdobycia dwóch najważniejszych trofeów w Anglii.
Oczywiście nie chcę się kłócić, bo to Twoje zdanie i to szanuję, ale czy miał większy wpływ na mistrzostwo Chelsea niż Hazard czy Costa? Śmiem wątpić. Londyńczycy drużynowo spisywali się świetnie szczególnie przez pierwszą część sezonu, nijak można przypisać ten sukces pojedynczym zawodnikom, a już raczej na pewno nie Kante.
red85 pisze: Zaraz dojdziemy do tego, że Valencia to jednak skrzydłowy...
No nie, aż tak to nie, ale faktem jest, że Valencia to lewo obrońca wysunięty do przodu, który biega po całej linii, więc przeprowadzanie przez niego akcji lewym skrzydłem nikogo nie dziwi.
red85 pisze: Wystarczy po prostu przyglądnąć się Anderowi - jak porusza się po boiska, jakie ma zadania, żeby zauważyć, że to na pewno nie jest DM.
Tak, ale można mu na spokojnie przypisać zadania, które normalnie wykonuje DM w innych drużynach. Ja tam nie mam problemu, by porównywać go z innymi DM, bo Ander robi masę roboty także i w tym względzie.

Wróć do „Anglia”