Finał LE 2016/17: Manchester United - Ajax Amsterdam

red85

Finał LE 2016/17: Manchester United - Ajax Amsterdam

Post autor: red85 » 25 maja 2017, 9:45

Carbon pisze: Ułożenie spraw w klubie nie trwa tydzień, to żmudny proces.
Tydzień nie, ale w kilka miesięcy można sprawy ogarnąć. A cytując klasyków "z miesiąca na miesiąc było gorzej".
Carbon pisze: No nie wierzę, wygraliśmy i zamiast świętować sukces, to tu takie rzeczy. :rotfl4:
Świętowałem. 5 minut. Na tyle zasługuje triumf w Pucharze Myszki. Jak odpaliliśmy z Bilbao to się cieszyłem, że nie ma nas w tych rozgrywkach dla europejskich drugoligowców, więc teraz mam skakać z radości?

To jest taka radość jak po zwycięstwie po męczarniach z trzecioligowcem. Niby się cieszysz, ale tak naprawdę jest Ci trochę wstyd...
Carbon pisze: Nigdy chyba jeszcze nie oglądałem tak spokojnie finału w wykonaniu United. Mourinho przygotował zespół perfekcyjnie, kontrolowaliśmy mecz, mimo iż nie było nas przy piłce.
Mało więc widziałeś.
Carbon pisze:
Liga Europy NIE JEST pucharem myszki miki. To odpowiednik Copy Sundamericany, szkoda że nie wiecie jakim respektem jest tam traktowany ten puchar.
Nie obchodzi mnie jakaś tam Copa. Do LE mam ten sam stosunek od wielu lat. Nic się nie zmieniło.

Odpuśćmy więc ligę jeśli to tylko puchary mają znaczenie. Oszczędzajmy grajków na Puchar Ligi i Puchar Anglii. Brawo Xd

Wróć do „Puchary Europejskie”