Finał LE 2016/17: Manchester United - Ajax Amsterdam

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Finał LE 2016/17: Manchester United - Ajax Amsterdam

Post autor: czarny samael » 25 maja 2017, 18:28

Bouma pisze: Czy Ty zawsze, zamiast odnieść się konkretnie do tego, co ktoś pisze, musisz wrzucać tryb ''wierszówka'' przez co jedyną odpowiedzią na to co piszesz jest tylko powtórzenie treści poprzedniego posta? To niesamowicie irytująca maniera. I nie traktuj tego jako złośliwej uwagi, po prostu odpisywanie dla samego odpisywania wydaje mi się jednak lekko bez sensu.
to samo można zarzucić Tobie - powtarzasz tę samą formułkę o negowaniu rzeczywistości, chociaż to jest dokładnie to co Ty robisz, bo żądasz ode mnie przyjęcia swojego punktu widzenia, bo nawet jak niby "pozwalasz" mi się cieszyć, to kiedy coś oceniam to jednak mam stosować Twoją kategoryzację.

No i serio - zarzut o koniunkturalizm? Serio?

Poza tym wychodzę z założenia, że jeśli dalej odpowiadasz tak samo, to muszę przeformułować co wcześniej napisałem.
rekinho pisze: gran derbi za mourinho - gracze realu kopią, deptają, używają pięści, staraja się połamać messiego i innych graczy barcelony
gran derbi po odejściu mourinho - gracze realu nagle zaczynaja zachowywać się jak ludzie a nie jak małpy
Raczej "my face hurts" mi się z tym kojarzy.

Wróć do „Puchary Europejskie”