Finał LM 2016/17: Juventus - Real Madryt

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Finał LM 2016/17: Juventus - Real Madryt

Post autor: wloski » 04 cze 2017, 20:25

League pisze:

Glik znowu nie wziął tabletek :D
Tak samo jak Radja
Radja Nainggolan (na zdjęciu) nie mógł przepuścić takiej okazji, żeby dogryźć Juventusowi. Po zakończeniu finału Ligi Mistrzów, belgijski pomocnik opublikował na Instagramie filmik, na którym powiedział: "Cóż za wspaniały wieczór! Jestem na zgrupowaniu kadry, niektórzy są już na wakacjach. Są też tacy, którzy pojechali do Cardiff. Nagrywam ten filmik w odpowiedzi tym, którzy mnie wyzywali i przechwalali się jeszcze przed meczem - nie róbcie tak. Chciałbym zobaczyć teraz osoby, które mówiły i pisały do mnie te wszystkie rzeczy wcześniej. Nagrywam ten filmik dla kibiców Juventusu, choć nie wiem czy ich jeszcze stać na obejrzenie go do końca po takim meczu. Trzy dni temu wywyższaliście się, co macie teraz do powiedzenia?"
Obaj mają raka mózgu. Wracając do Glika o czym on mówi to ja nie wiem bo Juventus wygrał z Monaco zasłużenie, zaś Real z Bayernem nie do końca uczciwie i tu są wątpliwości.

Belgowi za to znów odcieło krew, jego zachowanie wygląda jak wkurwionego małolata który chce uderzyć dwie głowy większego gościa, a ten gość trzyma go za głowę jedną ręką i śmieje się z tego.

Wróć do „Puchary Europejskie”