Ekstraklasa 2016/2017

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Ekstraklasa 2016/2017

Post autor: Carbon » 06 cze 2017, 0:35

DDK pisze: od kiedy możesz wbiegać na murawe? Przeciez jakby go tak policja potraktowała to by wszyscy bili pewnie brawo. Ale że wział się za to inny kibic, to już patologia
1. To, że ten gość wbiegł na boisko, nie usprawiedliwia tego, że TB także na niej byli i to dużo przed nim.
2. Wydaje mi się, że jednak ochrona/policja zatrzymałaby go w bardziej ludzki sposób, a nie kopem po głowie, który później spowoduje wstrząs mózgu...
DDK pisze: Carbon, nigdy nie zrozumiesz istoty kibicowania w Polsce, więc ciężko się z Tobą dyskutuje. Naprawde musiałbym Ci tłumaczyć od początku zasady jakie są na młynie, a nie mam na to ani czasu, ani chęci.
Ależ doskonale to rozumiem, bo sam chodziłem przez kilka dobrych lat, sam darłem mordę i zrezygnowałem też sam w pełni świadomie. Chociaż akurat na Koronie też nie działy aż tak dziwne rzeczy jak na Legii, ba!, powiedziałbym, że w Kielcach to dość normalnie jest, bo chyba wszędzie da się spotkać łysych po mefedronie. Ja przytaczam jedynie, jak to powinno wyglądać także od strony prawnej. Nie mam nic przeciwko młynowi, to jest super sprawa, bo czasem potrafią włączyć cały stadion do głośnego dopingu. Oprawy są super, piro strasznie lubię, uczucie znalezienia się pod oprawą, gdzie obok Ciebie typek bawi się racami jest naprawdę warte poznania. Ale bicie własnych kibiców i ich zastraszanie? No soreczka, to już nie jest w porządku i do takich sytuacji nie wolno dopuszczać.

Wróć do „Polska”