Mistrzostwa Europy U-21 Polska 2017

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Mistrzostwa Europy U-21 Polska 2017

Post autor: wloski » 21 cze 2017, 23:14

Tak się zajarałem grą Czechów, że idę na sobotnie spotkanie z Danią :D właśnie kupiłem bilety, niestety miejsca w V1 (sektor A), to troszkę na uboczu, ale damy radę. Czesi z Danią będą grali i wyjście jak nic.

Mega to fajnie wyglądało tyle aut w Tychach, w których żyje od wielu lat :P, a za niedługo będę oficjalnie mieszkać. Co się jednak dziwić jak oni maja do nas ze 2 godziny jazdy? Nie zawiedli, przyjechali, zrobili swoje.

Przy wszystkich bramkach mógł więcej zrobić i obrona, ale pierwsza i nawet trzecia (trudna, ale do wyjęcia dla Gigio w formie przez myśleniem o grubym kontrakcie).
Delpiero14 pisze:
wloski pisze: I chciałeś powiedzieć, że w takim wypadku Petanga wyglądał jak lamus i mam racje?
Nie. Chciałem opowiedzieć swoją [CH*****], niezwiązaną z niczym historię.
To Ci się udało.

Jak dla mnie z Petangi będzie średniak, nic wielkiego, niestety absolutnie nie wykorzystuje swoich możliwości jakie posiada (są małe, ale jakieś są), przede wszystkim wspomniana masa, niestety jeśli grasz jak lebioda i to Ty odbijasz się od mniejszych i chudszych to jesteś lamus. Ale dobra wiem wiem takiego bać się można w uliczce, a większość takich misiów, gdy dostaje piąchę to wyje do mamy.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”