Premier League 2017/2018

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Premier League 2017/2018

Post autor: coco » 22 cze 2017, 20:08

Enjo pisze: tutaj musi coco teraz wjechac
jestem, śledzę wątek, no cóż, widocznie ktoś miał jeszcze większe oczekiwania co do niego niż ja sam. Silva dopiero pokaże jakim jest trenerem, dostał teraz typowego średniaka, ma tam kilku graczy którzy robią wiatr. Mazzarri zostawił mu starą drużynę i to będzie jego największy problem, wszystkich nie usunie, a pasowałoby pogonić dość sporą liczbę.

Jeśli ktoś oczekiwał, od chyba najmłodszego trenera w premiership ( jeśli się pomyliłem to poprawcie mnie ) że ugra pierwszą dziesiątkę dla klubu w którym gwiazdą był Abel Hernandez to chyba coś jest nie tak. Gość który nie miał w życiu styczności z wyspiarskim futbolem, próbował grać swoją techniczną piłkę, dla mnie najlepszym wyznacznikiem, że jest on bardzo zdolnym trenerem jest to że potrafił przywrócić Ranocchie i Markovicia do ładu i nie bał się korzystać z Grosickiego, któremu wielu wieszczyło szybki koniec na wyspach. Ten sezon go określi, dostał starych graczy, będzie musiał z nich korzystać i wprowadzać świeżą krew już według swojego uznania.
sickstick pisze: Dodajmy że Silva miał możliwość wzmocnienia zespołu pod swoją wizję w styczniu

no z budżetem jaki mu dano to miał możliwości w hooooooooooooooooooooooooooooj :mrgreen:

Ja tylko wspomnę to co napisałem wyżej, on chciał Ranocchie, on chciał Grosika, on chciał Markovicia, i on sprawił że razem grali bardzo dobrze. A że spadli ? no cóż zadecydował mecz ze Swansea, to nijak nie umniejsza talentu Silvy, który w PÓŁ ROKU zrobił wiele pozytywnego dla Hull. Wraz z jego przyjściem Hull zaczęło się liczyć w walce o utrzymanie, podczas gdy wcześniej okupowali ostatnie miejsce.

Wróć do „Anglia”