Gdzie na Sylwestra?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Gdzie na Sylwestra?

Post autor: futbolowa » 30 gru 2017, 13:05

kaczy pisze: Dzisiaj jest to dla mnie dzień jak co dzień, i totalnie olewam celebracje nowego roku.
U mnie to samo. Znajomi, którzy wiedzą, że z Zośką siedzimy na dupie, czasem pytają, jak specjalnie uczcimy ten dzień, ale mnie się chce śmiać na to. Co tu czcić i jak? Na siłę wypić musujące wino, którego nie lubimy? ;)
kaczy pisze: I jeśli chodzi o sztuczne ognie i petardy, to mogą być już ostatnie lata kiedy będzie strzelane. Lewacki new world order, właśnie powoli wprowadza nowy trend eliminujący pokazy pirotechniczne, ze względu na czteronogie pociechy.
U nas chyba właśnie tak będzie w przyszłym roku. Ja bym wolała jednak, żeby miasto nie rezygnowało z wielkiego pokazu, ale za to żeby trudniej było fajerwerki kupić. U mnie strzelają już od tygodnia i strzelać będą jeszcze przez pierwszy tydzień stycznia. Wkurza mnie to nie dlatego, że pies się wkurwia i szczeka, ale przede wszystkim dlatego, że to niebezpieczne. Wczoraj szliśmy z młodą i po drugiej stronie ulicy dwóch szczyli, którzy mogli mieć max 10 lat, cały czas rzucało petardy na ulicę. Nie wiem, kto im to kupuje albo sprzedaje, ale ma nierówno pod sufitem raczej.

Wróć do „Hyde Park”