janop - za ogół forumingu
Salas11 - w tematach o różnych ligach ma ciekawe spostrzeżenia + aktywność w temacie Interu
Kluchman - lubię czytać jego sposób argumentacji i podejścia do samej rozmowy.
Dwa wyróżnienia:
seba82- za aktywność w temacie Milanu. Nie było wyżej bo sprawa Donnarumy
i drugie, smutne i problematyczne, mianowicie: Rekin. Podobnie jak co do Kluchmana, lubiłem jego foruming i sposób argumentacji, czy też w ogóle patrzenia na świat.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Ilka - duża i pozytywna aktywność.
3. Najsłabsze ogniwo forum -
Kamil232, MazurXIII i bienias. Ich postów nie chcę ruszać prawie w żadnej części forum.
4. Największy piłkarski znawca - Morrow, Doctore
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - sickstick, Kluchman, chłopaczek
6. Największy dowcipniś - chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Zdecydowanie Rekin. Zauważalny jest dla mnie brak MGiggsa w temacie MU.
8. Największy dziwak - HMK i Carbon. Carbon ma widocznie taki sposób bycia, gdzie lubi przesadzić. I do pewnego stopnia mogę to zrozumieć, choć to dziwi. HMK ogólnie jest spoko w prawie każdym temacie. Prawie. Nigdy nie zrozumiem jego podejścia do ciśnięcia po własnych legendach i klubie który ma takie osiągnięcia w ostatnich latach, że jego kibice powinni fruwać pod sufit z radości.
9. Najlepszy mod - nie znam procesu decyzyjnego, więc tyle co po codziennej aktywności widzę: fieldy, maciek_88 i piotrcies.
10. Najlepszy typer - nie mam pojęcia.
11. Najlepszy avatar - hmmm... Jest od niedawna, ale Hunter9 za Norina, seba82 za fajne ujęcie Baggio i ryba_82 za Ledgera.
12. Wydarzenie roku na forum - śmierć Rekina, zła decyzja o pewnym unbanie i dyskusja wokół Donnarumy.
13. Kto poczynił największy postęp - nie wiem.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - seba82, maciek_88, piotrcies.
15. Najfajniejszy użytkownik - chlopaczek, sickstick, Delpiero14.