Góry

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Góry

Post autor: Carbon » 27 sty 2018, 10:55

ubek pisze: Od bodaj 2 dni o Mackiewiczu napisano już chyba wszystko i podejrzewam, że 90% to sama nieprawda. Jakoś powielanie oszczerstw Ciebie nie boli. Choćby to, że nie miał ubezpieczenia, a miał.
Miał tylko to tańsze, które nie oferowało przelotu helikoptera na taką odległość. A o jego złym asortymencie piszą wszelkie media, myślę, że można im zaufać. Gość próbuje zimą zaatakować tak, podobno, ciężką górę, choć nigdy ośmiotysięcznika nie zdobył i stracił na tym palec. W domu ma trójkę dzieci, gdzie najstarsze nie ma nawet 10 lat, a on wyruszył na kolejną wyprawę z ogromnym narażeniem swojego życia(myślę, że śmiało można napisać, że już nie żyje). Takiego czegoś nie można nie nazwać egoizmem czy głupotą.
ryba_82 pisze: Tak na koniec odnośnie oceniania Mackiewicza i jego wyprawy:
Facepalm. My tu nie komentujemy detali tej wspinaczki. Nie musisz mieć wykształcenia ekonomicznego, by móc powiedzieć, że 500+ jest fatalnym programem w dłuższej perspektywie. Nie musisz na co dzień zajmować się ekstremalnymi sportami by stwierdzić, że wingsuit to igranie ze śmiercią.

Btw., napisałem, że Stanowskiego nie lubię, ale akurat w tej kwestii ma rację. ;) I to jako gość, który co miesiąc skutecznie zbiera hajs na siepomaga.

Wróć do „Inne sporty”