LM: Real Madryt - PSG

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

LM: Real Madryt - PSG

Post autor: fieldy » 15 lut 2018, 5:52

Na moje oko ręka Ramosa nie była celowa, no i przy ciele, nie machał nią, wiec karnego bym tam nie dawał.

PSG daleko nie zajedzie, jak Neymar po kazdej akcji indywidualnej zawsze będzie chciał sam kończyć, by zostać bohaterem. Jakby trafili na Man City to też by dostali po dupie (podejrzewam), bo tamci grają zespołowo, a nie każdy sobie. Mbappe też raz miał ostry kąt i wolał uderzać słabo w bramkarza niż podać do środka. Więc nie tylko Neymarowi mozna to zarzucić.

Błędy Lo Celso i Areoli kluczowe. Na ligę francuską może wystarczają, ale na wygraną w LM już nie. Ten bramkarz to w ogóle przypomina mi takich bramkarzy na PNA, gdzie liczy się który ładniw ej w górę wyskoczy i efektowniej upadnie niż ile wybroni :mrgreen: podobnie jak stick, jak go widzę to zawsze coś spierdoli.

A jak się zastanawiacie czemu nagle Real wcisnął dwie.. już tłumaczę. Była 78 minuta, PSG cisnęło, a Real tracił siły. Marcelo stracił piłkę gdzies pod polem karnym PSG nie miał sił wracać. Pomyślałem, oho, PSG to zaraz ten mecz zamknie i postawiłem na ich wygraną. Po kilku minutach Real miał dwie kolejne bramki na koncie... tak że ten... :lol2:

A wcale bym nie przekreślał szans PSG w rewanżu. Mają fatalny wynik, ale mają też kim postraszyć i jak Neymar zacznie podawać do Cavaniego, czy Mbappe, to kto wie...

PS nurek Modricia fatalny. Mega żenujące zachowanie. Pozazdrościł chyba dawnym kolegom ostatnich akcji

Wróć do „Puchary Europejskie”