Udinese Calcio (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 wrz 2005, 10:21

Kurcze tego sie nie spodziwałem.
Udine jest w kryzysie nawet sam Serse o tym mowi jak oni mogli odsunac Iaquinte od składu nie wiem czemu Di Michele nie moze sie przełamac słaby mecz w jegi wykonaniu.
Mecz był bardzo ostry duzo kartek i starc piłkarzy.Na poczatku spotkania Reggina mogła objac prowadzenie ale piłke z lini bramkowej wybił Bertoto ,nastepnie Mesto był sam na sam z bramkarzem ale strzelił za słabo by pokonac Morgana.
Udine odpowiedziało strzałem Barreto ktory przelobował Pelizzoliego ale Cannarsy wybił piłke ktora zmierzała do bramki.
Pod koniec 1 połowy Cozza strzełil bramke bardzo mocnym strzałem nie dał szans De Sanctisowi.
W drugiej połowie mecz wygladał podobnie kilka zołtych kartek i jedna czerwona za brzydki faul Rossiniego na Franceschinim.
Udine dobił jeszcze Cavalli i Reggina odniosła zasłuzone zwyciestwo.
Jezeli nie przywroca Iaquinte do skłądu to moze sie to zle skonczyc dla nich wydaje mi sie ze zła atmosfera panuje w klubie i ma to wpływ na wszystkich piłkarzy.Szkoda bo liczyłem na nich i w Serie A i w LM a wyglada na to ze po dobry sezonie moga miec o wiele słabszy.

Wróć do „Włochy”