Ale że pierwszy raz w Lidze Mistrzów? No inaczej być raczej nie mogło, bo to chyba ich pierwszy występ w LM od lat, hm? Zresztą niewiele to zmienia, nagle dajemy przyzwolenie jednym na pomoc od sędziów, a drugim już nie? To jest właśnie to, o czym pisałem - jednych nie lubimy, więc na bank kupili sędziego, do drugich mamy stosunek naturalny, więc tym razem to po prostu błędy sędziego, nic więcej!
Wymyśliłeś sobie chyba te słowa, bo one z ust Ronaldo nigdy nie padły.
Maybe they hate me because I'm too good.
Ale wiesz, że niemal każdy klub dostaje co roku jakieś decyzje sędziowskie na swoją korzyść? A ile Barcelona dostaje co roku, fiu, fiu! Czy można więc śmiało postawić tezę, że Barcelona kupiła sędziów i tylko przez swoją nieudolność nie przeszła Romy?
Swoją drogą, przypomnijmy jaką okładkę dała Marca, której zdecydowanie bliżej do Realu/Atletico. Klasa, co tu dużo mówić. I to pomimo tylu kontrowersji.
Spoiler:
Chodzi o tę sytuację, co Mane dostał piłkę na prawą stronę pola karnego? Masz jakąś powtórkę tej sytuacji? Widziałem tę sytuację na video słabej jakości i wydaje mi się, że Mane bardzo dużo dołożył od siebie.
Well, wydaje mi się, że każdy ma takie samo prawo do pisania o kradzieży Liverpoolu jak o kradzieży Realu... Rok temu w meczu z Bayernem też były sytuacje, których sędzia nie odgwizdał na korzyść Realu(czerwo Vidala choćby), a i tak po roku każdy pamięta, że gwizdano tylko w jedną stronę.
O to, że była to moja marna prowokacja, myślałem w sumie, że większość to prosto skuma.