NIEMCY - MŚ 2018

RLG
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 208

NIEMCY - MŚ 2018

Post autor: RLG » 04 cze 2018, 17:09

W Lipsku gra nie jest ustawiona na Wernera. Jest rozłożona, na Keitę, Augsustina, Pulsena, Forberga. Wypowiadasz się o grze Lipska a wątpię, byś mecze Lipska oglądał. Choćby kilka w sezonie.

Ale przynajmniej podjąłeś w końcu próby argumentacji. Co do rywali. Kto jest poważniejszym rywalem - Bayern, Bayer czy Borussia dla Lipska, czy Chelsea, Watford albo Arsenal dla City? Werner nie gra w Bayernie. Werner gra w Lipski.

Sane gra w City - City nie ma poważnych rywali w Pl. Spójrz na tabelę i znajdź City poważnego rywala. Nie ma lepszej drużyny od City w PL. Od Lipska w BL jest kilka.

I Twoje argumenty podważone. Poza tym o ataku, o czym pisałem - obaj są napastnikami. Sane to lewy napastnik, Werner taki w rodzaju Mullera, chociaż bardziej dynamiczny.

Dalej nie odpowiadasz na kolejnej stronie - co Sane pokazał na wyższym, międzynarodowym szczeblu? Ile mam czekać na odpowiedź? Odpowiedziałeś na pełno niezadanych pytan, na to nie chcesz. Pogrubiłem, byś w końcu tę kwestię zauważył. Cyferki od początku są ważne dla Ciebie, bo zacząłeś to o zdobyczach ligowych. A ja ciągle chcę wiedzieć jakie to ma przełożenie na grę na szczeblu miedzynarodowym. I nie mogę się doczekac.

Wróć do „GRUPA F: Niemcy, Meksyk, Szwecja, Korea Południowa (MŚ 2018)”