Pominałem? Dopiero co napisałeś, że nie pominąłem broniąc ich pozycji świętych. W przeciągu chwili zmieniasz zeznania. Pewnie by bardziej rozmywać temat, uciekać od pytań i faktów oraz trollować. To typowe zagrywki. Sprowadzanie odzywkami rozmowy do poziomu bagna, rozmywanie tematu i rozciąganie go poza sedno, wproawadzanie chaosu sprzecznymi sygnałami itd. Masz talent, o ile to nie wyuczone w praktyce. Nie, nie odpisałeś na nic istotnego. Odpisałeś na początku tematu tylko na udział bostońskiej medycyny. A dokładniej pisząc o trollowaniu i amerykańskich badaczach, dodając to "xD" rodem z gimnazjum.
Nadal pomijasz, na przykład ostatnie zadane pytanie. Widzisz, jestem nawet gotów pochwalić Twój talent, chociaż zagrywki te są oczywiste to przychodzą Ci naturalnie. Dopiąłeś celu. Nie ma rozmowy o faktach i konkretach, tylko przepychanka o to u kogo biją murzynów i złośliwości. Jesteś z tego dumny, ubeku?
W jednym masz rację, źle zrozumiałem Twoje intencje. Myślalem, że znalazłeś na tyle klasy w sobie, by przeprosić osobę obmawianą i atakowaną, nie tylko widzów tego zachowania, które sam potępiasz u siebie. Tutaj przyznaję Ci rację - przeceniłem Cię.