Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

RLG
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 208

Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

Post autor: RLG » 05 cze 2018, 14:51

Salas11 pisze:
RLG pisze: Typowa teoria spiskowa.
Ale Ty przecież lubisz teorie spiskowe. Na temat Realu i niemal każdego odpadnięcia Bayernu wysnułeś ich dziesiątki. Czemu akurat w tej sytuacji tak łatwo i bez cienia podejrzliwości łyknąłeś to co zostało podane do opinii publicznej?
Kolejne kłamstwa. Nie wysnułem żadnej, a pisałem o sprawie jednej, z tego dziesiątek by się nie dało wyciągnąć. Chyba, że dla Ciebie teorią spiskową jest podawanie faktów co się dzieje i kiedy. Zamiast zmyślanych historyjek jak Twoja, która zapewne miała być żartem z tym dzwonieniem do ludzi. Pomyślmy. W co mam wierzyć. W badania specjalistów w zakresie medycyny tłumaczące w logiczny sposób wydarzenia, czy w teorię "po fakcie i aferze Liverpool przekupił bostoński światek medyczny by poprawić humor Kariusowi już po tym, jak grożono jego rodzinie i zdążyło wszystko ucichnąć.

Co Ty byś wybrał? Czy nie brzmi to jak teoria spiskowa? Klopp dzwoniący "profesorku, słuchaj, wiem, że macie światową renomę od dekad, ale mamy taką sprawę, zgnojono Kariusa, ale w zasadzie ludziom już przeszło jednak mu smutno. Dam wam tysiąc funtów, jeśli ten przypadkowy, zaraz po meczu wyjazd turystyczny Kariusa do Bostonu okaże się badaniami medycznymi. Jak, stoi?" :D
Ostatnio zmieniony 05 cze 2018, 14:52 przez RLG, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”