Messi vs Cristiano Ronaldo

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Messi vs Cristiano Ronaldo

Post autor: Salas11 » 16 cze 2018, 20:01

Delpiero14 pisze: Zgaduję, że oglądałeś ten mecz jako dzieciak? Jeśli tak to wydaje mi się, że patrzysz na grę Ronaldo przez różowe okulary. Inaczej patrzy się na dane mecze, piłkarzy itp kiedy oglądałeś je za młodu jako młokos a inaczej jako dorosły człowiek
Nie oglądałem tego meczu na żywo, oglądałem w całości po latach więc żadne różowe okulary. I choć mam już trochę wiosen na karku i do wielu rzeczy, szczególnie w piłce podchodzę z większym dystansem, uwierz mi, jeśli znalazłby się w ostatnich latach kozak który zagrałby w jakimkolwiek finale na takim poziomie, z takim polotem i fantazją to kwiczałbym jak zarzynana świnia bo do tego typu występów mam ogromną słabość. Fani Messiego jarają się jak Argentyńczyk założy jakiemuś leszczowi w La Liga siatkę czy dogra piłkę na centymetr. To co ja mam zrobić widząc taki popis Fenomeno? Wystrzelić się w kosmos? Ale to znów sprowadza się do tego, że fani Leo to w większości młode szczawie i mało w życiu widzieli. Co niestety nie przeszkadza im robić z siebie wielkich znawców piłki. Poszerzą horyzonty to kiedyś może będą stroną w dyskusji, bo na ten moment wymiana argumentów przypomina odbijanie piłki od ściany.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”