Messi vs Cristiano Ronaldo

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

Messi vs Cristiano Ronaldo

Post autor: moody » 16 cze 2018, 20:59

Salas11 pisze:
moody90 pisze: kluczowych podan brak
Nie ma to jak
moody90 pisze: ok ladne wykonczenie sam na sam, piekny strzal z dystansu w aluminium, pare kiwek wygranych, pare przegranych, jeden z jego legendarnych dryblingow przy 3-0 (jak to miales beke ze messi kiwa przy rozstrzygnietym meczu), kluczowych podan brak. to jest ten poziom nieosiagalny dla nikogo?
No [k****] moody w pigułce. No spoko no, tu zajebał tam pokiwał ale kluczowych podań brak :rotfl: Wiesz, w tych czasach napastnik był od strzelania a że Ronaldo dodawał do tego jeszcze w [ch**] od siebie świadczy tylko o skali jego nie do końca wykorzystanego talentu. No i co innego gdy kiwa się w meczu ligowym jakichś paziów z Betisu na własnej połowie przy stanie 5:0 w bodaj ostatnich minutach meczu a co innego reprezentantów wówczas wicemistrzów świata w finale Pucharu UEFA. I to stosując tricki jakich w repertuarze Messiego nie widziałem nigdy.
no co, juz tak na sile staralem sie szukac tych zachwycajacych zagran, myslalem ze moze mnie poprawisz, jakies to podanie znajdziesz? wiadomo, ze ja tego od ronaldo nie wymagam, ale to ty wyskoczyles z jakims poziomem nie do porownania z niczym, wiec sie tak glosno zastanawialem o jakie zagrania moglo chodzic, no a wygladalo to tak jak wlasnie opisalem - gol po sam na sam, slupek, i ze trzy, cztery fajne dryblingi z siodma druzyna ligi w pucharze uefa...i to ja jestem fanbojem...

Wróć do „Piłka nożna na świecie”