Champions League - wyróżnienia !

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 29 wrz 2005, 11:48

Drodzu forumowicze - podawać swoje propozycja możecie do piatku do północy - chyba wystarczająco dużo czasu - dzięki temu będzie to miało jakieś ręce i nogi i będzie nam łatwiej to zliczać :wink:

a skoro już pisze [żeby nie nabijać :lol: ]
podam moich wybrańców z drugiej kolejki

"11"

bramkarz
:arrow: Proto [jak ktoś wyrzej opisał - Anderlech bez niego dostałby nieźle w dupe :lol: ]
Obrona :
:arrow: Maldini - kapitalna gra w obronie - i świetny rajd i asysta przy bramce Shevy
:arrow: Cris - gol i pewna gra w obronie [miał kilka sytuacji na strzelenie gola]
:arrow: Caragher - najjaśniejsza postać na boisku we wczorajszym słabym meczu. Świetnie poowstrzymywął DD
:arrow: Puyol - jak zawsze bardzo aktywny na boisku, zawodnik nie do przejścia
Pomoc :
:arrow: Ljungberg - pomimo nie do końca wyleczonej kontuzji zagrał dobry mecz - strzelił gola już w 2 minucie i był jednym z lepszych an boisku
:arrow: Seedorf - gol już w 30 se. i udział przy golu Shevy [po jego uderzeniu piłka trafiła do Maldiniego a dalej już wiecie]
:arrow: Alex - 2 gole i asysta mówią wszystko - w pojedynke wygrał z PSV
:arrow: Beckham [sam jestem zdziwiony] zagrał świetny mecz - 2 asysty i kilka dobrych dośrodkowań w pole karne
Atak :
:arrow: Ronaldinho - Hat trick ... tyle [3 gole strzelił to go dałem do ataku :lol: ]
:arrow: Larsen - świetne akcje - jedna zakończona golem tego zawodnika

Bohater
bezsprzecznie Ronaldinho - 3 gole i kapitalna gra chyba wystarczą

Sensacja
podobnie jak wyżej nie miałem wątpliwosci - Porażka Porto z Artmedią mimo prowadzenia 2:0

Bramka
Simao Sabrosa [choć gole Altintopa i Ronaldinho też piękne] mino wszystko stawiam na bramę Portugalczyka

Nieudacznik
Baptista - miał kila świetnych okazji - a gola nie strzelił [nawet w śwwiatło bramki nie trafił] wszedł Soldado i od razu trafił :lol:

Wróć do „Puchary Europejskie”