Everton (zbiorczy)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol » 02 paź 2005, 14:31

Nie bójcie się nie obraziłem się z tego powodu co Ania napisała. Ja sam chyba wiem jakim jestem kibicem i nie obrazi ktoś mnie jeśli mi ktoś powiem, że jestem kim tak naprawde nie jeste, :wink: Proste co? :D
Po prostu jestem zmęczony tymi porażkami jak to chyba szanowny Pan Fieldy powiedział. Miałem bardzo duże wymagania co do gry Evertonu w tym sezonie, a jak na razie to ta gra ( i wyniki) nie zadowolają mnie. Wręcz jestem zdruzgotany tym. Mamy niby lepszy skład a gramy dużo gorzej :? Ale napewno i tak zostane z Evertonem na dobre i na złe. tak sobie myślę, że rok temu nikt by się nie zdziwił jakby Everton tak grał. Po ostatnim sezonie po prostu tak Everton wszystkich zaskoczył swoją grą(a przede wszystkim miejscem w tabeli na koniec sezonu). I tak chyba powinienen być dumny z Evertonu, bo przed sezonem 04/05 nikt mi by nie uwierzył, że the Toffees zajdą aż tak daleko. Ta drużyna miała spaść z Premiership, a wywalczyła wysokie 4 miejsce. Ale właśnie ten sezon dał dużo nadzieji, które właśnie rozwiewa następna porażka (Man City 2-0 Everton). Teraz już 4 miejsca nie osiągniemy, bo to jest oczywiste chyba. Ciekawe czy w pierwszej 10 będziemy :? :roll:
Ale i tak będe z Evertonem. Pamiętam jak byli 17 lub 16 i wtedy to chyba nikogo tak nie dziwiło... Przynajmniej ja takich nadzieji w ten zespół nie pokładałem jak po ostatnim sezonie.

Wróć do „Anglia”