cos Ci nie wyszlo. masz 13 lat, piszesz bardzo inteligentnie, nigdy bym nie pwoiedzial ze masz tyle lat, ale juz troszke przesadzasz. probujesz z siebie zrobic jakiegos inteligenta, stojacego ponad wszystkim i wszystkimi. na jakiej podstawie twierdzisz, ze nic nie wiem o tej akcji, co ma na celu itp. podaj chociaz jeden argument. walory estetyczne tez mnie skusily, ale nie masz prawa oceniac z jakiego powodu kupilem ta opaskebagg pisze:dokończę Twoje zdanie " ale jednak sie skusilem...bo taka fajna opaska przed kumplami mozna poszpanowac. Co z tego, ze nie wiem w jakim celu zoastala ona stworzona. Fajnie wylgada i ot wytsarczy"
zalosnebagg pisze: P.S. literówki zrobione specjalnie żeby urealnić to jakoby to była wypowiedź romantyka
to spytales sie, czy kolegi ?bagg pisze:Spytałem się kolegii, który nosił tę opaskę co ona oznacza(chciałem Go sprawdzić)
to, ze masz takich kumpli nie znaczy, ze wszyscy sa tak samo inteligentni jak onbagg pisze:Ten mi odpowiedział: To modne....Henry i Ronaldinho taką noszą. O samej akcji Stand Up Speak Up nic nie wiedział żałosne