Opaski

romantyk

Post autor: romantyk » 07 paź 2005, 23:07

bagg pisze:mam. mam prawo do własnego światopoglądu. O ile to innych nie rani. Ale nie mów mi, że rani Cię to, że jakiś 13-latek z forum powiedział, że nosisz te opaski dla szpanu.
swiatopoglad? to jest swiatopoglad? chyba mylisz pojecia :wink:

bagg pisze:no pewnie. próbuje i próbuje. Udaje mi się?

nie wiem czy Ci sie to udaje, ale jezeli piszesz bez bledow i nie popelniasz literowek, to nie rozumiem dlaczego nie ma samogloski "ę" na koncu wyrazow "próbuje". uprzedze Twoja riposte - jak zauwazyles, ja nie uzywam polskich znakow, ale czlowiek nieomylny - jednym slowem taki jak Ty, nie powinien popelniac tak prostych bledow :lol:
bagg pisze:akutalnie to ja siędzę. Ale zaraz wstanę
wybacz, nie bardzo zrozumialem. to miala byc ironia? :?:
bagg pisze:na jakiej podstawie twierdzisz, że 13-latek raczej nie pisze inteligentnie?
na podstawie doswiadczen zwiazanych z forum pilka.pl
bagg pisze:zadzwoń do mojego prawnika
jak mam zadzwonic? przeciez nie podales mi nr telefonu do swojego prawnika. poprzez podniesienie sluchawki nie wykonuje sie polaczenia, czy tez nie dzwoni sie - to na przyszlosc :)
bagg pisze:Ale być z może z tymi 'literówkami' przesadziłem. Jeśli tak to przepraszam.
przeprosiny przyjete :D

chyba masz zbyt "plytkie" myslenie. nie mozesz zrozumiec, ze ktos kupil opaske, aby wesprzec dana fundacje? rozumiem, ze dla Ciebie dziwne jest wydawanie pieniedzy na fundacje, ktore dzialaja w szczytnym celu ;) wiec uswiadamiam Cie, ze jednak sa ludzie, ktorzy chca wesprzec dana fundacje i nie jestem to tylko ja. jest wielu takich, ktorzy kupuja to dla szpanu przed kolegami, jednak ja juz z tego wyroslem. w ogole nie zalezy mi, zeby zainteresowac czyms moich kolegow. wole dziewczeta :lol:

Wróć do „Hyde Park”