swiatopoglad? to jest swiatopoglad? chyba mylisz pojeciabagg pisze:mam. mam prawo do własnego światopoglądu. O ile to innych nie rani. Ale nie mów mi, że rani Cię to, że jakiś 13-latek z forum powiedział, że nosisz te opaski dla szpanu.
bagg pisze:no pewnie. próbuje i próbuje. Udaje mi się?
nie wiem czy Ci sie to udaje, ale jezeli piszesz bez bledow i nie popelniasz literowek, to nie rozumiem dlaczego nie ma samogloski "ę" na koncu wyrazow "próbuje". uprzedze Twoja riposte - jak zauwazyles, ja nie uzywam polskich znakow, ale czlowiek nieomylny - jednym slowem taki jak Ty, nie powinien popelniac tak prostych bledow
wybacz, nie bardzo zrozumialem. to miala byc ironia?bagg pisze:akutalnie to ja siędzę. Ale zaraz wstanę
na podstawie doswiadczen zwiazanych z forum pilka.plbagg pisze:na jakiej podstawie twierdzisz, że 13-latek raczej nie pisze inteligentnie?
jak mam zadzwonic? przeciez nie podales mi nr telefonu do swojego prawnika. poprzez podniesienie sluchawki nie wykonuje sie polaczenia, czy tez nie dzwoni sie - to na przyszloscbagg pisze:zadzwoń do mojego prawnika
przeprosiny przyjetebagg pisze:Ale być z może z tymi 'literówkami' przesadziłem. Jeśli tak to przepraszam.
chyba masz zbyt "plytkie" myslenie. nie mozesz zrozumiec, ze ktos kupil opaske, aby wesprzec dana fundacje? rozumiem, ze dla Ciebie dziwne jest wydawanie pieniedzy na fundacje, ktore dzialaja w szczytnym celu