Opaski

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 08 paź 2005, 7:50

romantyk pisze:swiatopoglad? to jest swiatopoglad? chyba mylisz pojecia Wink

Chyba jednak nie. Jeśli uważam, że 3/4 osób kupiło tą opaskę dla szpanu to jest to mój pogląd na daną sprawę.

romantyk pisze:ale czlowiek nieomylny - jednym slowem taki jak Ty

masz jakieś przedświadczenia chyba.

romantyk pisze: wybacz, nie bardzo zrozumialem. to miala byc ironia? Question

masz rację nie będę już używał co do Twojej osoby jakiejkolwiek ironii.

romantyk pisze:jak mam zadzwonic? przeciez nie podales mi nr telefonu do swojego prawnika. poprzez podniesienie sluchawki nie wykonuje sie polaczenia, czy tez nie dzwoni sie - to na przyszlosc Smile

Dowiedz się, postaraj. Jeśli chcesz odpowiedzi z mojej strony na swoje pytanie musisz wykazać inicjatywę.

romantyk pisze:bagg napisał:
na jakiej podstawie twierdzisz, że 13-latek raczej nie pisze inteligentnie?

na podstawie doswiadczen zwiazanych z forum pilka.pl

romantyk pisze:na jakiej podstawie twierdzisz, ze nic nie wiem o tej akcji, co ma na celu

wiesz o co mi chodzi?

romantyk pisze:chyba masz zbyt "plytkie" myslenie

a Ty zbyt romantyczne. I co w związku z tym?

romantyk pisze:nie mozesz zrozumiec, ze ktos kupil opaske, aby wesprzec dana fundacje

Gdybym chciał wesprzeć fundację to bym dał jakieś pieniądze na jej konto. A ne kupował opaski, których jakieś 2/5 i tak pewnie pójdą dla producenta.

romantyk pisze:rozumiem, ze dla Ciebie dziwne jest wydawanie pieniedzy na fundacje, ktore dzialaja w szczytnym celu Wink
nie, nie. Ty chyba nie rozumiesz.

romantyk pisze:wiec uswiadamiam Cie, ze jednak sa ludzie, ktorzy chca wesprzec dana fundacje i nie jestem to tylko ja

Bład. Ja to wiem. Ale mamy inne pojęcia słowa 'wesprzeć'.

cloner pisze:mnie osobiscie bardzo cieszy, ze na forum sa takie osoby jak Bagg,

dziękuje. też się cieszę, że jesteś cloner. Mamy ostatnio podobne poglądy w niektórych sprawach ;)

Wróć do „Hyde Park”