Wygrane/Przegrany kupony

Bezobjawowy erudyta
Skład B
Skład B
Reputacja: 16

Wygrane/Przegrany kupony

Post autor: Bezobjawowy erudyta » 30 wrz 2018, 11:58

Ilka pisze: Pracowałam 10 lat w zakładach i też trochę przegrałam. ;) Teraz gram jak mi się zachce, jak przypomni :) Ale nie ma co szaleć zwłaszcza, że rzadko się wygrywa :) Ale siatkówkę lubię grać :)
Kiedyś rozwalił mnie jeden kupon. Zagrałam na Ligę włoską w siatkę. Grał lider po fazie zasadniczej z 8 drużyną. Pierwszy mecz play off, lider grał u siebie. Zagrałam, że wygrają jakimś tam handicapem. Po 4 setach, które już były niespodzianką brakowało mi trzech punktów do tego handi. Grają tie breaka. Lider prowadzi: 4-1, 8-2, 9-4, 14-9. No i co ja robię? Cieszę się z wygranego kuponu, bo to był ostatni mecz. I nagle (wynik śledziłam na laptopie) 14-10,11,12 ... i 15-13 się kończy!!! Jednego punktu brakło ..... Myślałam, że laptopa wyrzucę z nerwów ;) Po tym już się nie denerwuje jak jeden mecz nie wejdzie :mrgreen:
To jest właśnie nieprawdopodobne. Też tak mam, że nawet stawiając teoretycznie na pewniaków, to nawet jak wygrywają, to się męczą, a często zawodzą. Jak na nich nie gram, to rywali gromią :D aż się nie chce wierzyć w takie kupony, jak np. kiedyś na fortunie widziałem gościu postawił 4 remisy jednego dnia w kosza, i wszystkie weszły :D

Wróć do „Bukmacherka”