Plebiscyt forumowy 2018

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Plebiscyt forumowy 2018

Post autor: Boromir » 27 gru 2018, 21:15

Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Matt - bo lubi piłkę co ostatnio jest w odwrocie na tym piłkarskim forum. Lubi piłkę reprezentacyjną co szanuję.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - MK92 - nie zraził się słabą formą Milanu, a nawet starsi Milaniści czasami tracą nerwy. Przydałby się podobny narybek w temacie Juventusu bo się trochę kisimy i popadliśmy w rutynę.

3. Najsłabsze ogniwo forum - długo się zastanawiałem czy kogoś tutaj, po raz pierwszy w mojej forumowej historii, wyróżnić, bo kandydat był. Zdecydowałem jednak, że internet to taka rzeczywistość, że nie muszę się z nikim męczyć, wystarczy się wylogować, więc nie oddam tu żadnego głosu.

4. Największy piłkarski znawca - Cement, zdecydowanie. Kandydatów murowanych miałem tu zawsze kilku, ale oni znikli, ich nie ma :(

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - jest Was wielu

6. Największy dowcipniś - Diamen23, no trafia gościu często

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- El Intero, kto pamięta ten wie.

8. Największy dziwak - Kamil232, bo chociaż go lubię i tej kategorii nie traktuję w ogóle negatywnie, to nie zawsze rozumiem te jego wojenki

9. Najlepszy mod - maciek_88

10. Najlepszy avatar - Di Canio masacry.

11. Wydarzenie roku na forum - zniewieścienie Domku, IMO sporo na minus

12. Kto poczynił największy postęp - HMK, chociaż tak naprawdę dużo więcej do powiedzenia miałbym w kategorii kto poczynił największy regres :roll:

13. Najbardziej pomocny użytkownik - sickstick za pomoc forumową przy zakupach telefonu komórkowego. Jeśli mi ktoś w tym roku pomógł, a nie pamiętam tego, to z góry przepraszam.

14. Najfajniejszy użytkownik - Magnum, patriotyczne lewactwo czyli po prostu narodowy socjalizm zawsze na propsie :twisted:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”