Liverpool - Manchester City

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Liverpool - Manchester City

Post autor: Kamil232 » 05 sty 2019, 20:42

masacra pisze:
Kamil232 pisze: Proste pytanie jakby United sprzedało Fellainiego,Darmiana, Rojo, Bailliego i Matę i bym tłumaczył że to przez to nie walczymy o mistrza to byś mnie uznał za poważnego czy kabareciarza?
Jakbys napisał, ze przez to nie walczycie o mistrza to bym napisał, ze jestes kabareciarz.

Tylko, czy ja pisze ze przez sprzedaz Allena, Ibe, Skrtela etc Klopp nie walczył o mistrza? No nie! Pisze tylko, ze miał nieco trudniej niz miałby gdyby nie musiał ich sprzedawac. Tylko tyle i az tyle

Analogicznie, gdyby United sprzedało tych co wymieniłes i napisałbys, ze przez to wasz trener miał nieco trudniej, bo brakował przyzwoitej ławki rezerwowej i skłąd był dosyc krotki i cały sezon musiała grac ta sama 11, a w przypadku kontuzji to juz wogole była bieda, to bym ci przyklasną. Bo ja tylko to pisze. Nic wiecej. To Ty sobie dodajesz całą reszte, hiperbolizując moje słowa.

To jest proste jak drut.
Jak to właśnie pisałeś, że rzekomo przez tą krótką ławkę nie walczyliście o mistrza. Zresztą z tego co napisałeś znaczy to samo. Co znaczy, że miał trudniej? W czym? No w osiąganiu sukcesów.

To ja ci mówię i potwierdzi to pewnie 3/4 forum, że z Allenem, Sakho i Benteke też byście mistrza rok, ani dwa lata temu nie zdobyli. I w żaden sposób ich odejście nie utrudniło Kloppowi budowania poważnego zespołu. Wręcz przeciwnie. Jakby w któregoś z nich uwierzył to może by nie ściągnął Chamberlaina/Wijnalduma czy np. Mane tylko nimi grał.

Wróć do „Anglia”