Liverpool - Manchester City

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Liverpool - Manchester City

Post autor: Kamil232 » 05 sty 2019, 21:17

masacra pisze: Ty mi piszesz, ze to bez znaczenia, ze Klopp musiał sprzedawac by moc kupowac (chociaz czasem tez piszesz, ze wcale nie musiał tylko chciał, co jest troche w sprzecznosci z faktmi ale pominmy to by nie namącic za bardzo), wiec piszesz, ze to bez znaczenia ze Klopp musiał sprzedawac, bo sprzedawał szrot z którym nic by nie wygrał (chociaz czasem tez piszesz, ze tak naprawde to miał silną kadre jak obejmował Liverpool, kadre która dopiero co zdobyła wicemistrzostwo ale to tez pominsmy z powodow jak wyzje )
Jezu.

Miał piłkarzy niezłych, ale nie dających gwarancji walki o trofea. To jest ta sama dyskusja która była rok temu jak pisałem, że Mikitarijan i Mata są do wywalenia bo nie dadzą trofeów. Dobrzy piłkarze, ale nie topowi. Hiperbolą ich nazywam szrotem.

Równie dobrze mogę odwrócić sytuację. Piszesz, że Klopp obejmował słaby zespół, a z drugiej strony narzekasz, ze musiał sprzedawać rezerwowych i przez to miał mocno trudno.

I słucham na czym polegała ta trudność w sprzedawaniu słabych rezerwowych piłkarzy?

Wróć do „Anglia”