Liverpool - Manchester City

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1675

Liverpool - Manchester City

Post autor: masacra » 05 sty 2019, 21:26

Przepraszam. Przeceniłem o co tobie chodzi. Do tej pory sądziłem, że Klopp miał trudno bo musiał sprzedawać ważnych graczy przez co nie mógł osiągać sukcesów Gdybyś od początku napisał, że chodzi o 2 pkt więcej w lidze i 4 rundę Pucharu Anglii przy sprzedawaniu słabych grajków to bym sobie czasu nie zajmował na dyskutowanie na temat takiego pierdolenia
[/quote]

Bo to nie chodzi o wyniki, tylko o elementarną logike w rozumowaniu, która sie niebardzo wykazujesz w tym przypadku :)

A akapit o finale LE przeczytał? Jak nie to masz:
masacra pisze: I tak teraz sobie mysle (a co tam, bedzie beka), ze byc moze, tylko byc moze, takze przez to, nie tylko przez to ale takze przez to, Liverpool przegrał finał LE z Sevilla? Bo Klopp zajechał piłkarzy całym morderczym seoznem, bo nie miał dla nich praktycznie zadnych rezerowywch, którzy by mogli ich zluzowac w mniej waznych meczach? Nigdy w sumie sie nad tym nie zastanawiałem ale to ciekawa teoria. I juz jtak lekko piszac jeden mniej wazny puchar mniej przez praktyczny brak ławki rezerwowych. (''praktyczny'' bo oczywiscie kims ją tam zapełniał. 16-sto i 17-sto latkami czy takimi tuzami jak Shenji Ojo i Kevin Stewart
Ustosunkuj sie do tej teori :)

PS:
ładny podpis? Wiem, wiem dziecinada. Ale w sumie siedzienie na forum poł dnia samo w sobie jest dziecinada, to co sie jeszcze ograniczac :)

Wróć do „Anglia”