[ch**] bo już wyjaśniłem, że się pomyliłem. Więc nie specjalnie wiem o co kaman.
Ale czego nie rozumiem? Że Allen dałby więcej 2 pkt. A niechby dał. [ch**] mnie to interesuje. Jedno wiem na pewno. Niczego poważnego by nie dał.
Z przyjemnością. Bo już pokazuje twoją całkowitą kompromitację.masacra pisze:
I tak teraz sobie mysle (a co tam, bedzie beka), ze byc moze, tylko byc moze, takze przez to, nie tylko przez to ale takze przez to, Liverpool przegrał finał LE z Sevilla? Bo Klopp zajechał piłkarzy całym morderczym seoznem, bo nie miał dla nich praktycznie zadnych rezerowywch, którzy by mogli ich zluzowac w mniej waznych meczach? Nigdy w sumie sie nad tym nie zastanawiałem ale to ciekawa teoria. I juz jtak lekko piszac jeden mniej wazny puchar mniej przez praktyczny brak ławki rezerwowych. (''praktyczny'' bo oczywiscie kims ją tam zapełniał. 16-sto i 17-sto latkami czy takimi tuzami jak Shenji Ojo i Kevin Stewart
Ustosunkuj sie do tej teori
Otóż Jurgen Klopp przyszedł do Liverpoolu w październiku 2015 roku. W zimowym okienku transferowym nikt nie odszedł. Finał Ligi Europy był w Czerwcu 2016 roku. Legendarny Joe Allen odszedł z klubu w letnim okienku 2016 roku. Podobnie jak Benteke, Ibe i Sakho.
Wszyscy więc ci legendarni słabi rezerwowi byli w klubie i byli do dyspozycji Kloppo. I co jeszcze lepsze legendarny Joe Allen wszedł w tym spotkaniu z ławki rezerwowych.
Jeszcze jakieś pytania skompromitowany kabareciarzu Masacro?