Pytania do?-odpowiedzi

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 paź 2005, 3:26

No i odpisuje :twisted: Zadaliście 10 pytań i odpowiedziałem szczerze na wszystki. Nie które był naprawde ciekawe. Ale i są takie które mają krótka odpowiedz. Jednym słowem złote mysli hehe :lol:

Sądziłem że zrobie to w 10 minu a tu 3;32 na zegarze. Ale wolałem regółek nie walić :P

1. Napisz kilka zdań o sobie. Ile masz lat, czy pracujesz, mieszkasz sam czy z rodzicami, masz dziewczynę /żonę /chłopaka?

Mam chłopaka nazywa sie Zdzisław i ma 24 lata. :wink: :lol: A tak na poważnie. Lat mam powyżej dwudziestu - co nie którzy wiedzą ile ale nie pisze bo wstyd że w takim wieku jeszcze tu siedzie z Wami :P :lol: Nie pracuje bo pracują za mnie. Mam "firme"(choc to złe słowo) które nie kradnie i nie łamie prawa (nie świadomie rzecz jasna) Kiedyś interes był wspólny teraz Zaza :smoke: przeją go sam, ale i zmiejszył zakres działalność. Na chwile obecną mieszka sam. Rodzice nie mieszkają już ze mną. Brat ma wode i trzyma się z daleka odemnie (chyba że coś potrzebuje - normalka) Żona moja jest piękna i czarujaca ale jeszcze nie wie że będzie moją żoną. :wink: Życiowe decyzja jeszcze przedemną może dla tego że za szybko nie kiedy podejmu decyzje... a na tą jedna bede czekał dłuzej.

2. Czy mówisz w tym samym, dziwnym slangu co piszesz posty?

Dziwnym ? mowa ::smoke: Zależy dla kogo dziwny a druga sprawa że zależy z kim rozmawiam. Np. przeciesz normalna sprawa ze nie powiesz do swojego złotka które jest własnie w stanie nie świadomości seksualne "Wyluzuj Janek" :lol: :shock: dziewczynko pozbywasz sie pękniętego jeża :wink:

3. Czy gdybyś miał okazje zemścić się na swojej polonistce, zrobiłbyś to?

Tak ! zabił bym ją ale tylko pod warunkiem że musial bym to jeszcze raz przechodzić z tą okropna baba. Mało ludzi (oprócz ziomków) pamietam że szkoły ale ta suk.. pamietam dobrze :P

4. Jakiej muzyki słuchasz?

hmmm wszystkiego co w ucho wpada. Jeden gatunek cieżko wymienić. Zazwyczej sam robie selekcje swoich hitów. Papa Dance to sól tej ziemi ja na nich stawiam :lol:

5. Jakie jest twoje wykształcenie. Ewentualnie co studiowałeś ?

Wyuczone wykształcenie okazało mi sie wogóle "nie potrzebne" w życiu. A może innaczej czas pokazał że trzeba iśc w innym kierunku... życie.

6. Od ilu lat i z jakiego konkretnego powodu Milan ??

Od ilu lat ? od zawsze ? inne kluby mnie nie kręcił nawet za łepka. Milan miał i ma wszystko co potrzebuje 14 letni fan (dużo takich tu) czy też 30 letni fan piłki. Gwiazdy, fanatycznych kibiców, sukcesy, historie ale zaczeło sie chyba od ... barw - Czerwono Czarne barwy już za łepka mnie kręciły. Moje barwy na zawsze... Ave Milan

7. Nie sądzisz, że gandzia odmóżdza ?

:roll: hmm prawde mówią sądze że tak. Ale nikt kto jaranie (chyba) nie w mawie sobie że z czasem nie jest gorzej. Ja pale już od tak dawna że poprostu traktuje to jak używke niczym browar. Miałem już tyle faz w swym życiu lepszych i gorszych że moje zdanie jest jedno - nie żałuje że "zaczełam" Bo moge powiedzieć że poróbowałe innych "zabawek" ale ganja to zawsze było to. Nie wkręcił mnie nic innego. Choć czas pokazał że potrzebuje full jaranie by uznać zakończyć dzionek. Czyli jak to mówi mój kuzyn - "kiedyś końska działka - dziś normalka" :?

8. Ulubiony film i dlaczego.

hmmm nie przywiązuje jakieś mega wagi do filmów. Co innego do spotkań piłkarskich :P Ulubiony jest ten który ostatnio zapamietałem :lol: bo jak zapamietałem był dobry. Np. nie tak dawno "Eurotrip" czy też "Liczą sie tylko Frankliny" :P albo "Przekręt doskonały" no i Rambo I :P

9. Co musisz osiągnąć w życiu ,aby móc sobie powiedzieć ,że czujesz się spełniony?

Trudno tak opisać to. Osiagnełem dużo a zarazem nic ale to nie są rzecz które mnie "spełniają" bo nie kupi sie pewnych rzecz, nie kupisz drugiego życie (restart ?) a miał bym komu kupić :(. Pięniadze szcześie nie dają, sportowcem nie jestem wiec Milannello nie stoi dla mnie otworem. Politykiem też nie jestem więc partii nie załuże. (choć Lepper mógł moze ja też ?) Księdzem też nie jestem hm zagiełeś mnie :p ale coś napisz trzeba hmmm kiedyś mi wywróżono że będe zwracał szczególna uwage by moje dzieci by nie popełniły podobnych błędów jak ja (bo takie się zdarzały nie ukrywam) Długo nad tym myślałem i po pierwsze nie mam dzieci po drugie boje się myśleć co bedzie za jakisz czas z młodzieżą. Teraz juz jest kwas na maxa jak sie widzi łepka lat 15 i lufa w pudełku L&M. Dlatego może właśnie wychować dzieci na ludzi jak Tata :smoke:

10. Jakie jest twoje największe marzenie (poza piłkarskie) ?

Zawsze zdrowie (Dzieki Bogu narazie wszystko gra) i coś co nazywam wdrążeniem "planu na jutro" :wink: . Ale to jest tajemnica :P mogą to czytać ludzie którzy mi źle życzą. :twisted: A i moga mieć z tego korzyści :p

Wróć do „Gry Forumowe”