Champions League - wyróżnienia !

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 20 paź 2005, 11:12

11 Kolejki

Heurelho Gomes - bardzo dobry mecz przeciwko Milanowi, głównie dzieki niemu PSV nie przegrało ;)

Fabio - dobry występ w meczu kolejki zakończony bramką ;)
Woodgate - pierwszy niesamobójczy gol w Realu, ogółem dobra i pewna gra w obronie, dobry mecz i miejsce w 11 kolejki ;)
Carvalho - podobnie jak Woody z tym, że on strzelił już kilka goli dla Chelsea ;)
Del Horno - poprostu nie wiem kogo tu wstawic ;) Chelsea wygrała wysoko, więc Asierowi się należy ;)

Beckham - Już od jakiegoś czasu gra na równym wysokim poziomie...ładny mecz, gol 2 asysty...Becks jest w formie :D
Juninho - geniusz, zawodnik fenomenalny, kapitalnie wykonuje stałe fragmenty gry, potrafi pięknie dośrodkować, mimo 30 lat jest zawodnikiem nieobliczalnym...kolejny świetny mecz w Champions League
Lincoln - świetna postawa w meczu z Fenerbache, 2 bramki i oólnie świetna gra...szkoda tylko, że na nic się to zdało, bo i tak było 3-3...
Joe Cole - bardzo dobry mecz i gol w wygranym 4:0 meczu

Anastsiou - 2 bramki 32 latka dały Ajaxowi zwycięstwo na FC Thun ;)
Henry - swietny powrót po kontuzji !! Wszedł w 15 minucie meczu,. po chwili zdobył bramkę, później dołożył drugą i Arsenal mógł się cieszyc ze zwycięstwa :)

Bohater kolejki
Juninho Pernambucano - może i nie zasłużenie, ale jak patrze na grę tego zawodnika to poprostu nie moge sie nadziwić jak można tak kapitalnie występować...

Bramka kolejki
no i tu jest najwiekszy problem...kapitalne bramki Kefasa, Appiah i Henry'ego, ale ja jednak postawie na...Raul...fenomenalna akcja, iście Królewska, genialne podanie Robinho, świetne przejście Johnsena i gol...cudowna bramka, po wspaniałej akcji...brawo

Sensacja kolejki - sensacji, moze nie było, ale powiedzmy, ze niespodzianką bylo zwycięstwo Porto nad Interem ;)

Nieudacznik kolejki
Volkan - bramkarz Fenerbache za puszczenie 3 bramki...tak fatalnego błędu nie widziałem dawno...

Mecz kolejki
Fenerbache - Schalke - fenomenalne widowisko zakończone remisem 3-3...piękne akcje, piękne bramki...no i lekka dawka humoru, przy bramce Kuranyia..więcej takich meczów proszę...

Wróć do „Puchary Europejskie”