Premier League 2018/2019

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Premier League 2018/2019

Post autor: sickstick » 04 maja 2019, 11:08

red85 pisze:
04 maja 2019, 10:48
Ignorancją jest mówienie o błędzie w przypadku przypadkowego gola, który padł po dwóch rykoszetach.
Wczoraj rozliczaliśmy Virgila z tego że uciekł mu rozpędzony Suarez w szybkiej akcji, nie zauważył za plecami Messiego przed dobitka strzału w poprzeczkę, oraz że ustawił się w murze z lewej a nie z prawej strony gdzie poszedł strzał. W związku z tym sytuacja z golem Lamparda mieści się w takich samych granicach błędu. No szanujmy się. Chyba że stosujemy podwójne standardy i jednym liczymy błędy po tym jak nawet nie ich zawodnik strzeli gola, a drugim ich nie liczymy po tym jak zostawią przed bramką dziurę dla wbiegających pomocników?
red85 pisze:
Statystyki i trofea to mało argumentów? Ok, przytocz zatem noty z fify, albo FM. To dopiero będą argumenty...
Statystyki i trofea świadczą o tym że ktoś miał lepszą karierę, nie że był lepszym piłkarzem. Mam ci zacząć wymieniać piłkarzy którzy zdobyli więcej trofeów niż Rio lub Vidic?
red85 pisze:
Pan z arsenalu chyba już zapomniał jak Rio i spółka raz po raz pokazywali dzieciom wenegera jak grają prawdziwi mężczyźni.
Czyli jedyna argumentacja na jaką cię stać to
-Napisać Arsenal oraz Wenger małą literą w celu obrażenia wartości rozmówcy
-Przypomnieć że 10 lat temu United klepało Arsenal jak chciał w związku tym mam mniejsze prawo wypowiadać się na temat tamtych czasów od ciebie (???)

Sory stary, ale sądziłem że rozmawiam z poważnym gościem...

Wróć do „Anglia”