Mało znane a świetne zespoły

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tomachos » 22 paź 2005, 18:02

śmieszne - słuchałem tylko dlatego, że na gitarce grywał Tom MOrello z byłego Rage Against The Machine [taki w czapeczce]
ale zbyt elektorniczne [electric uncle Sam - takie zbyt ....... nie dla mnie]
Mylisz chyba Primusa z audioslave gdzie gra Cornell wraz z Tomem;p

Boże, uważasz Dreamów za zespół mało znany? Swoich czasów ten band był baaaaardzo znany...
Nadal jest znany ale nie szerszemu gronu odbiorców:) (właśnie teraz jest u szczytu sławy piszac słowa :swoich czasów znizasz sie do poziomu forumowych 12 latków ) zespol ten nie jest pokazywany w TV nie puszczaja go w radiu itd. prosiłbym cie zebys sie tak nie napinała, poprostu probuje podzielic się swoja wiedzą i tyle, moze ktos tego nie znał i poznam za pomoca mojego posta co mozna uwazac za +

Czepiłas się dreamów a ZZ Top, Queens of the Stone Age, Stone Temple Pilots i Rush sprzedali na swiecie tyle płyt, ze mozna to liczyc w setkach milionów, piszac takie posty wcale się nie popisujesz swoją wiedza muzyczna:/ dla kogos cos jest znane dla kogos nie i tyle. ja staram się podac zespoły których czasy mineły i warto do nich wrócic, lub takie które graja lecz sa pomijane w kole komercji;p

Znow pewnie ktos sobie po mnie pojedzie, nie ma to jak forum pilka.pl :D
podaje dalsze propozycje, moze znów ktoś cos znajdzie dla siebie:D:

- The Who - My Generation ( warto poznac ten kawałek z lat 60 tych)
- Faith no more Easy np (też sprzedali 20 mln płyt, ale ciekawe kto ich teraz pamieta?)
- Fantomas (cały)
- Incubus - Echo
- Animlals - House Of The Rising Sun
- G3 - Melrose Avenue (lub trzeba poszukać koncertów)
- Bush - Inflatable

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”