Narciarstwo Alpejskie

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 23 paź 2005, 13:50

No :) ale sie ciesze ze zwyciestwa Hermanna :)
tez mi troche zal Bodego, bo wydawalo sie, ze pewnie zmierza on w 2.przejezdzie po zwyciestwo, ale cos w dolnej czesci jakby zwolnil, wiecej bledow popelnil, no i stracil cala sekunde :!: a to duzo w narciarstwie alpejskim - jakby ktos nie wiedzial ;)

no Palander - to fakt, to nie jego specjalizacja, ale w poprzednim sezonie radzil sobie coraz lepiej takze w gigancie :)

z bardzo dobrej strony pokazal sie zarowno Bourque (ten Kanadyjczyk), jak i Ted Ligety - mlody Amerykanin, ktory oczywiscie trenuje razem z Millerem, i ma podobny styl jazdy, jeszcze mu wiele brakuje, ale do ZIO sporo czasu :)

ciesze sie, ze Raich dopiero 4. :) nie lubie goscia, on sie nie nadaje do tego sportu, jezdzi tak asekuracyjnie, tak czysto technicznie, a to jest sport bardzo szybki, i ja bardziej lubie ogladac ryzyko, szybkosc, walke o setne sekundy, a styl prezentowany przez Benjamina mnie usypia :lol: kazda bramka jest przez niego minieta prawie perfekcyjnie, ale ... jednak nie o to w tym chodzi, skoro przegrywa :)

p.s. - ja wczoraj ogladalem sprinty w Dusseldorfie, ale Polakow nie bylo, to jakos tak mnie nudzilo to :lol:
nie wiem kiedy biathlon sie zaczyna, trzeba poszukac ;)

pozdrawiam

Wróć do „Inne sporty”