Ta rozmowa to kuriozum.sickstick pisze: ↑30 maja 2019, 19:21masacra pisze: ↑30 maja 2019, 19:21masacra pisze: ↑czw 30.05.2019 17:20
Ty masz chłopie problem zrozumiec to co sam napisałes, a ja sie dziwie ,ze Ty ne rozumiesz co inni pisza... Fajniesza dla ciebie jest walka o zwyciestwo w LE ergo chyba logiczne ze mozna równiez napisac ze bedzie ci towarzyszyla wieksza frajda z teog tytułu. Skoro jest dla ciebie fajniesza... [k****], co za roznica?.. Przyznam, ze peirwszy raz tłumacze komus jego własny tekst.
No właśnie nie rozumiem... próbujesz mi wytłumaczyć o co mi chodziło w moim poście? Wydaje mi się że sam lepiej wiem o co mi chodziło, niż ty... Skoro - jak napisałem - Arsenal jest klubem który miałby problem z przejściem 1/8 LM... to znaczy że frajdy za wygranie LM w ogóle nie zakładam. Natomiast - w przeciwieństwie do ciebie - większą frajdę sprawi mi ewentualne wygranie LE, niż wpierdol w LM.
Wygrana w LE > gra bez tytułu w LM, ale przecież też gra bez tytułu w LM > gra bez tytułu w LE.
To, że trzeba tłumaczyć ze ktoś może woleć puchar, niż brak pucharu i samą grę w lepszych rozgrywkach bo ktoś uważa że to hipokryzja jest niedorzeczne.
A i do tego jest w mniejszości najprawdopodobniej. Ostatnio bodajże na piłkawce było takie pytanie i więcej ludzi wolało wygrać LE, niż przegrać finał LM. To jest zresztą dla mnie zupełnie oczywiste.