Co tam słychać w wielkim świecie? Odkrycia, doniesienia, fakty, nowości, wydarzenia…

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Co tam słychać w wielkim świecie? Odkrycia, doniesienia, fakty, nowości, wydarzenia…

Post autor: Chlopaczek » 13 cze 2019, 19:04

Kluchman pisze:
10 cze 2019, 18:15
Samiec Maratus volans (lepiej znany jako peacock spider) i jego słynny taniec godowy. Ten niewielki australijski pająk musi się starać, bo jak taniec nie przypadnie samicy do gustu, grozi mu zostanie jej obiadem. Krótko mówiąc, gdyby tak wyglądały zaloty wśród ludzi, długo bym nie pożył, ale temu delikwentowi najwyraźniej się udało.

W tym samym stylu.

To przynajmniej jest imponujace bo u ludzi duzo gorzej. Dostep do internetu i statystyczna przewaga mezczyzn spowodowala ze przecietne kobiety maja przesadna atencje.
Desperacja jest ogromna i az zal patrzec jak upodlic potrafia sie faceci zeby tylko miec szanse dobrania sie kobiecie do majtek.
Ostatnio przeprowadzilem maly eksperyment. Przerobilem swoje zdjecie za pomoca filtra gender w snapchacie. Wyszla ze mnie laseczka tak na oko 2/10. Stworzylem profil na badoo gdzie dodalem te zdjecia. Pomijajac ze jest tam zapewne algorytm ktory promuje przynajmniej na poczatku nowe profile to w przeciagu godziny mialem prawie 400 polubien. Co gorsza faceci wysylali do mnie wiadomosci twierdzac ze jestem "sliczna" i oczywiscie probowali sie umowic na spotkanie. Bylo to bardzo smutne doswiadczenie.
Tym wiekszy szacunek dla pana ptaszka. Ja tak tanczyc nie potrafie.

Wróć do „Hyde Park”